sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Sinulle joka menet Ofeliamarkettiin..

Hyvä ystäväni, vieras, tutuntuttu ja kumminkaima.. jos olet lähdössä Ofeliamarkettiin ostoksille ja ihastelemaan, älä unohda seuraavia neuvojani.

1) Jos näet mieleisesi hatun tai hattusen, älä epäröi, - osta se!
-Ihan totta, olen katunut tätä tilannetta jo kahdesti. Juhlakausi EI lopu joulukuuhun, vaan siitä se oikeastaan ponnahtaa vasta käyntiin. Ennenkuin huomaatkaan alat katua sitä että joudut mernemään kokkareisiin paljain päin... "oi kun olisin ostanutkin sen veikeän pikku coktailhatun jossa oli mustaa pitsiä", -kenenkään itseäänkunnioittavan leidin ei kuuluisi sanoa näin.!

2) Ylilyöntejä tapahtuu harvemmin kuin luuletkaan.
 Jos jäät miettimään jotakin ihanaa asiaa, ja päädyt siihen että asia on liian kimalteleva, liian pinkki, liian synkkä, liian ryöhelöinen ja niin edespäin, olet luultavasti pikkuisen väärässä. Mene tauolle kahvilaan, tai pyydä kaveria katsomaan uusin silmin. Useimmat liikaisuudet ovat kiinni valaistuksesta ja  mielialastasi, vain kahta kannattaa välttää: liian pientä ja liian korkeaa.

3) Näppäriä lahjaideoita ovat kestokassit, heijastimet, muistikirjat ja kukkarot
Tälläisiin lahjoihin on hyvä tarttua kun joku tuo luoksesi yllätyslahjan, tai suvun kiertopalkintona kulkeneet sillipotin tai kuivakakun (meidän suvussamme se oli paketti kuivattuja korvasieniä). Tälläisen lahjan voi myös lähettää postissa vaikka maan ääriin ja käyttöä löytyy aina.

Nähdään viikon päästä Gloriassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti